Diagnosztika

A professzionális kezeléshez és  az elégedett pácienshez nélkülözhetetlen az alapos diagnosztika.

Fogászati centrumunkban rendelkezésünkre állnak a legmodernebb technológiát képviselő diagnosztikai eszközök. A modern fogászati diagnosztikának elengedhetetlen része a panoráma röntgen felvétel. Ezt centrumunkban a modern és pontos Vatech Pax Primo digitális panoráma röntgen készülékkel készítjük el.

A panoráma röntgen felvétel egy olyan nagy méretű röntgen kép, amelyen együtt látható a teljes fogazat, a fogakat tartó állcsontok. A készülékkel készíthetünk az álkapocs izületről, vagy az arcüregről  is diagnosztikus értékű képet. Lehetőségünk van az implantációhoz szükséges bemérések elvégzésére is.A röntgen képen jól értékelhetőek az elhalt fogak gyulladásos folyamatai, cysták, állcsontban rekedt fogak helyzete, fogakat tartó csontos fogágy sorvadásának mértéke.A digitális képet számítógépes rendszerünk a beteg kartonján rögzíti, igény szerint a CD-n a páciens rendelkezésére tudjuk bocsátani.

A digitális technika lehetővé teszi, hogy a hagyományos előhívásos röntgen tehnikával szemben jelentősen alacsonyabb sugármennyiséggel dolgozzunk és a röntgenfilm előhívásával járó környezetszennyezést is elkerüljük.

Nincs mindig szükség az egész fogazatról alkotott képre, ilyenkor „kis” röntgen felvételt készítünk.A korszerű Vatech ESX-W DC falikaros intraorális digitális berendezéssel készített röntgenfelvétel a lehető legalacsonyabb sugár mennyiség mellet biztosítja a pontos diagnosztikához szükséges információkat.

A fogászati kezelőegységre szerelt kicsi, ceruzaszerű ORAL kamera segítségégével páciensünknek lehetősége van beletekinteni saját szájüregükbe. A kezelőegységre szerelt LCD monitoron a saját szemével láthatja a panaszt okozó fog szuvasodását, vagy megnézheti új tömésének, hídjának azokat a részeit is amiket eddig csak fogorvosa látott. Az orálkamera által készített képeket rögzíteni tudjuk páciensünk számítógépes kartonján.

Munkatársakat keresünk

Szakasszisztenst keresünk!

 

Hírlevél

Név:*
E-mail:*

Rólunk mondták

 

 

NEMES DENTAL CENTER

1188 Budapest, Nemes utca 51. Telefon: 06 1 460 0437 Fax: 06 1 460 0438 e-mail: info@nemesdental.hu
Üzemeltető: Uptake Kft. 1182 Budapest, Üllői út 761.

FEL